TOYOTA MR2 CLUB NEDERLAND

Al meer dan 25 jaar is Toyota MR2 Club Nederland de MR2 rijders club van Nederland.
Toyota MR2 Club Nederland is een vereniging welke ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. 

Het door onze leden gekozen bestuur zorgt ervoor dat er vier keer per jaar een full-color MR2 Magazine bij de leden in de bus valt. Per jaar organiseren we minimaal 15 bijeenkomsten/ toertochten. Tijdens onze bijeenkomsten staan gezelligheid en een goede organisatie voorop. Wil je een indruk van onze meetings? Neem dan eens een kijkje in ons foto archief. 

Link naar het fotoarchief >>

 

Het MR2 Magazine
Toyota MR2 Club Nederland geeft vier maal per jaar een full-collor A4 magazine uit.

Het gedrukte MR2 Magazine wordt naar al onze leden toegestuurd. Onze buitenlandse leden ontvangen de Engelstalige uitgaven van het MR2 Magazine.
Een MR2 Magazine bekijken kan via één van deze links:

Link naar het Nederlandse MR2 Magazine>>

Link naar het Engelse MR2 Magazine>>

 

Lid worden?
Heb jij een MR2? Dan maakt een lidmaatschap van Toyota MR2 Club Nederland het MR2 rijden compleet. Ontdek de gezelligheid, de kennis, het MR2 Magazine en de vele bijeenkomsten van onze vereniging. Inschrijven kan via deze link:

Lid worden>>

Voor meer informatie over Toyota MR2 Club Nederland en de evenementen die we organiseren, kun je terecht op onze Facebookpagina en de kalender met aankomende bijeenkomsten / toertochten:

Link naar onze Facebook pagina >>

Link naar de aankomende bijeenkomsten/ toertochten >>

Of kijk verder op onze website en word lid van Toyota MR2 Club Nederland! Het is bij Toyota MR2 Club Nederland alleen mogelijk om lid te worden indien je een Toyota MR2 bezit. 

Lid worden>>