Verslag - Welkomstklets Regio Zuid 2017

Na vanmorgen (5 maart 2017) eerst een stukje gewandeld te hebben. Maken we ons klaar om naar de welkomst meeting in Uden te gaan. 

We werden vriendelijk ontvangen door onze gastheer en zijn vrouw. Met een lekkere bak koffie en een koek. Lekker gekletst en bijgepraat. Na het bekijken van de verschillende MR2's (ZZW in de meerderheid) zie je toch veel diversiteit in velgen en uitlaat keuzes. Altijd leuk om ideetjes op te doen.


foto: Edward te Wierik

Raphaël zou foto's gaan maken van rijdende mr2 maar door het lange kletsen werd dat steeds later. Dus begon het langzaam te regen. Dus de eerste moest op de foto. Een mooie aw11. Ed turbo achter het stuur van een non turbo en de voorzitter nam plaats naast Ed om de foto's te maken. Na een  tijdje kwamen ze terug om de volgende fotosessie te doen. En dat gebeurde zo een paar keer. Ben benieuwd voor in het clubblad. Ook was het leuk dat er een Belgische clublid was. Daar ook een leuk gesprek mee gehad over de precats en wat je daar eventueel aan kon doen. Daar ging hij dus over nadenken ben benieuwd.


foto: Edward te Wierik

Dus werd het langzaam aan tijd om naar huis te gaan. Na het nodige handen schudden richting huis. Lekker een stukje binnendoor gereden. Iedereen bedankt voor de gezellige dag. En tot volgende keer.

Ruud

 

Link naar alle foto's: LINK>>