Verslag - Welkomstklets Regio Oost 2017

Welkomstklets Regio Oost in Nijmegen,
26 Maart 2017 

Voor het 2e jaar op een rij organiseren wij vanuit ons huis in Nijmegen deze welkomstklets. Net als vorig jaar is het een verrassing wat deze dag gaat brengen aan nieuwe leden en clubleden uit de regio welke even aan komen voor een lekker bakkie koffie of thee. Vooraf is er op Facebook goed aan promotie gedaan. Kijken of dit ook dit jaar helpt. 


foto: Edward te Wierik

Ook dit jaar is het voorjaarsweer ons goed gezind, ondanks dat het in de ochtend nog fris en bewolkt is. We hebben daarom dit jaar onze huiskamer ingericht om de leden en hopelijk nieuwe leden warm te ontvangen. Rond half elf zijn de eerste eigen leden al aanwezig. Het woord regiomeeting kan vanaf nu definitief worden los gelaten, gezien het feit dat vanuit werkelijk alle windstreken van Nederland clubleden even op de welkomstklets komen: Groningen, Notter, Volkel, zuid Limburg, Arnhem, Zeist geweldig dat jullie er zijn. 

De koffie vloeit rijkelijk, de koeken en paaseitjes zijn in trek en de eerste club dvd wordt aangezet… wat gaat de tijd toch snel met het zien van die oude beelden. Rond de middag wordt het drukker en drukker en melden zich ook de eerste niet-leden. De zon schijnt inmiddels volop en iedereen is buiten aan de klets met elkaar. 


foto: Edward te Wierik

Na een tijdje vertrekken er weer leden, en voor je het weet komen er weer andere emmers aan gereden. Rond de middag gaan de eerste Radler 0,0% biertjes rond en is het een leuk samen zijn. Rond 4 uur vertrekken de laatste mensen en kunnen we de balans opmaken van deze vruchtbare dag.
- 4 nieuwe MR2 eigenaren hebben zich vandaag ingeschreven, allemaal SW20 rijders.
- Er zijn in totaal 14 MR2 geweest vandaag, 10 waren er al clublid en kwamen gezellig op de koffie, en  4 clubleden (auto’s) zijn er dus bijgekomen.
- Er is geen AW11 vandaag geweest, de enige die er was stond op het clubspandoek.
- Er zijn 12 extra gasten geweest vandaag die geen MR2 bezitten maar nieuwsgierig waren naar de meeting of gewoon zin hadden in een bak Nijmeegse koffie en gezelligheid!


foto: Edward te Wierik

Iedereen bedankt voor deze leuke dag, welke t.o.v vorig jaar weer voor de volle 100% geslaagd is geweest.


Groeten Edward en Linda en tot ziens op de Gelderlandrit op Zondag 23 april in Arnhem.

 

Naar alle foto's: LINK>>