Verslag - Welkomstklets Regio Midden 2017

11 maart 2018, Van der Valk De Bilt-Utrecht

Vandaag was er de eerste “Welkomstklets" , een meeting om kennis te komen maken met onze vereniging. Regio Midden is vandaag aan de beurt dus reis ik af naar De Bilt. Rond 12:00 uur ben ik al op locatie en gelijk valt mij op dat we ooit als club hier eerder zijn geweest. Terwijl ik dit verslag maak probeer ik “uit het hoofd” terug te halen wanneer dat geweest moet zijn. In 20 jaar MR2 lidmaatschap heb je natuurlijk veel meetings meegemaakt en is niet alles even helder meer. Zonder het op te zoeken moet dat een MR2 clubweekend uit oktober zijn geweest, of was het dan toch een ander weekend meeting van onze club? 

Wanneer we te gast zijn geweest bij Van der Valk De Bilt:
Welkomstklets Regio Midden 2015: LINK>> 
De Tweedaagse van Nederland 2004: LINK>>

Ik loop dit prachtige Van der Valk hotel in en zoek een fraaie plek met uitzicht op de ingang. Ik bestel nog even snel een uitsmijter en net voordat ik wil gaan eten komt Erik Versteeg al binnen gelopen. We kletsen bij, ik eet snel door, zodat we om 13:00 uur klaar zijn voor de clubleden die zich hebben aangemeld. We hangen het clubspandoek op en al snel druppelen onze leden binnen en is het gelijk een gezellig samen zijn. 


foto: Edward te Wierik

Ondertussen maak Ik foto’s van de MR2's die zijn gekomen. Ik zie direct dat vele de nieuwe clubpas al achter/tegen het raam aan hebben zitten. Inmiddels moeten we de kring uitbreiden met extra stoelen, wat natuurlijk erg leuk is om te zien dat dit concept opnieuw aanslaat. 

Ook de gastvrijheid van het hotel is uitstekend te noemen. Inmiddels hebben zich twee nieuwe leden gemeld die aan iedereen worden voorgesteld. Yvonne en John rijden al 17 jaar een MR2 (ZZW30) en zagen op Facebook dat er een  mogelijkheid was om eens kennis te maken met onze club. 

We vertellen van alles over onze vereniging en we krijgen goede vragen terug omtrent het lidmaatschap. Onze MR2 Magazines worden bekeken en Yvonne en John besluiten om ter plekke lid te worden van onze vereniging. 


foto: Edward te Wierik

Rond de klok van half vijf wordt het tijd om te vertrekken. Aangezien sommige nog een aanzienlijk stukje moeten rijden. We rekenen af , rollen het clubspandoek op en nemen afscheid. Deze middag is voorbij gevlogen en dat is altijd een goed teken. Op naar volgende week, we zijn dan te gast bij Van der  Valk in Zwolle voor de "Welkomstklets van Regio Noord. Je kunt je nog opgeven hiervoor op onze site, het spreekwoord luidt nog steeds: “Des te meer zielen des te meer vreugd”.

Vriendelijke groet,
Edward te Wierik, jullie secretaris

Link naar alle foto's: LINK>>