Verslag - Welkomstklets Regio West-Zuid 2018

Vandaag (25 maart 2018) was het een mooie dag om af te reizen naar de Welkomstklets regio West-Zuid. Waar we te gastwaren bij Domein de Bever in Hamont-Achel net over de grens in Vlaanderen. De zon scheen al volop en rond de klok van één uur was ik op locatie. Even een plekje zoeken om het clubspandoek op te hangen en de meeting is geopend. Vrijwel direct kwamen daar de eerste MR2 club leden aangereden in een treintje. Handen werden geschud, de motorkappen worden geopend en meteen is het weer ouderwets gezellig.


foto: Edward te Wierik

Ook vandaag ontmoeten we leden die voor het eerst een clubmeeting meemaken en net lid zijn geworden dit jaar. We besloten om het terras op te gaan zoeken en vonden buiten een mooi plekje in de zon. Omdat het weer prima was liep het terras al snel vol met diverse andere mensen die hier in deze fraaie bosrijke omgeving gaan wandelen. We bestelden iets te drinken en sommige personen een lunch. Ondertussen kwamen de clubbescheiden ook op tafel zoals de MR2 Magazine's en wat clubspullen want er waren (potentiële) nieuwe clubleden gearriveerd om kennis te maken met onze vereniging. De uitbater van deze locatie had waarschijnlijk geen rekening gehouden met het fraaie lente weer, want na drie kwartier wachten komt de lunch pas in zicht van onze tafel. Ach wat maakt het ook uit, dit is genieten geblazen.


foto: Edward te Wierik

We vertelde over onze club en over de meetings die dit jaar nog gaan komen, en verkochten direct twee kentekenplaathouders en een clubcap aan de nieuwe leden. Men gaf aan graag lid te willen worden, en de inschrijving te gaan voltooien. Zelfs de komende meetings werden alvast druk in de agenda bijgeschreven. Uiteraard werd er ook uitgebreid bij de MR2's gekeken en volgen de eerste tips van John (technische commissie) voor de nieuwe leden en hun MR2. Ook kwamen vandaag oud clubleden Ruud en Marina op de koffie wat natuurlijk ouderwets gezellig en lachen geblazen was. Hopelijk sluiten ze zich weer aan bij onze vereniging zodat Ruud zijn MR2 weer snel door de bochten kan sturen op onze meetings. Rond vier uur namen we allemaal afscheid van elkaar en vertrokken we weer.. De zon was inmiddels verdwenen en de eerste cabriokapjes sloten zich voor de terugweg. We rolden het clubspandoek  op en keken we terug op weer een leuke, gezellige en vruchtbare welkomstklets.

Op naar de volgende meetings.

Groet Edward te Wierik.

 

Link naar alle foto's: LINK>>