Verslag - MR2 Magazine - Foto Meeting

Eigenlijk was het helemaal niet de bedoeling om vandaag naar de foto meeting in Schiphol af te reizen maar uitval van Louis die wat interviews met de nieuwe leden zou gaan afnemen maakte dat ik zaterdagavond laat nog “ingevlogen” werd om in Schiphol termen te blijven.

Het beloofde een mooie dag te worden en aangezien de MR2 net afgelopen vrijdag uit de schorsing is gehaald en via Willie Hermans is voorzien van een kleine beurt, is dit natuurlijk een prima stuk rijden om de olie lekker in te rijden. Zoals jullie weten “Vlieg” ik niet echt met de MR2 en ik rij dan ook rustig al taxiënd richting Schiphol. Als ik bij de locatie aankom is het werkelijk erg druk. Alle parkeer plaatsen vol en veel publiek aanwezig, logisch de locatie ligt letterlijk naast de landingsbaan!. Veel vliegtuig spotters en dagjes mensen komen hier vliegtuigen aanschouwen die zoals vandaag blijkt op deze baan opstijgen ipv landen.  


foto: Edward te Wierik

Diversen MR2 leden zijn al aanwezig, en al snel is het handen schudden kennis maken en kunnen Erik en Raphael samen in een MR2 weg met het het 1e lid welke al rijdend op de foto genomen zal gaan worden. Ondertussen komen er nog meer nieuwe leden aan, en kan ik elke ZZW30 rijder vandaag die nog geen MR2 club pet heeft er een verkopen. De zon is immers nu volop gaan schijnen en het is windstil dus loopt de tempratuur lekker op in de zon. Ik ga ondertussen aan de hand van een vragenlijst de interviews houden met de nieuwe leden zodat er mooie rapportage gemaakt kan gaan worden in combinatie met de foto schoot voor het clubmagazine door onze redactie. Tijdens de interviews is het soms een oorverdovend geluid bij het opstijgen van die machtige vliegtuigen. Wat opvalt is dat er enorm veel geluidsverschil zit in de diversen vliegtuigen die de lucht ingaan. We praten met wat vliegtuigspotters en horen van hun dat vorige week de prachtige nieuwe autobussen in gebruik zijn genomen welke volledig elektrisch rijden. Een hard gelach met elke twee minuten een mega kist die met enorm veel vervuiling weer de lucht ingaat. Hoeveel fijnstof is dat wel niet…(google maar eens). Daar kunnen heel veel oude auto’s onbeperkt voor blijven autorijden. Rond half vier is iedereen op de foto geweest en gaan we allemaal weer op huis aan. Het was een leuke gezellige middag, ik heb voor het eerst een eigen ontworpen MR2 ring gezien hoe uniek is dat! , en er zijn natuurlijk fraaie foto’s gemaakt door Raphael en Erik. De resultaten zullen jullie wel zijn in de volgende magazines die nog uit gaan komen. 

Groet Edward.

Link naar alle foto's: LINK>>