Verslag - Rondje Rochefort

29 mei 2018

Een klein verslagje van onze allereerste tourtocht als nieuwe leden van Toyota MR2 Club Nederland. 

We hadden met twee stellen een hotel geboekt in Stein.  Zaterdag een dagje Maastricht gedaan en 's avonds afgesproken met enkele leden om gezamenlijk een hapje te eten in Maastricht, op de markt bij de Zwaan. Dit was een heel gezellig avondje, en we hebben heerlijk gegeten. Toen terug naar ons hotel, en lekker ons bedje in.


foto: Edith Brands

Om 7.15 uur aan ons ontbijt en daarna richting Maastricht gereden. Helaas regende het flink maar dat mocht de pret niet drukken, in groepjes gingen we beginnen aan het Rondje Rochefort. Wij besloten om met drie MR2's, allemaal nieuwe leden te gaan rijden, via navigatie en de routebeschrijving. 

Helaas ging dit niet zo goed, we reden vaak verkeerd en snapte de navigatie niet zo goed waardoor we veel te laat en als allerlaatste bij de eerste stop aan kwamen. Daar kregen we het advies om wat tijd in te halen. We besloten om rechtstreeks te navigeren naar de struisvogel boerderij. Willem en Aniek gingen voorop rijden, een meesterlijke zet van ons, we kwamen als eerste aan. Leuke rondleiding gehad en een pannenkoek (van een struisvogelei) gegeten. 

Daarna weer met Willem voorop de tocht voort gezet, we reden echt met veel MR2's achter elkaar door de prachtige natuur, met open dak, naar de laatste stop.


foto: Edward te Wierik

Het was geweldig goed georganiseerd, hulde aan de organisatie. Voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste. 

Groeten Edith en Jack, Richard en Monique en Willen en Aniek

 

Naar alle foto's: LINK>>