Speciaal voor tijdens een meeting of gewoon lekker thuis of tijdens het ritje in je MR2. Het is eigenlijk altijd wel tijd voor clubkleding. De kleding is van hoogwaardige kwaliteit en straalt het clubgevoel uit.

Ben je trots op Toyota MR2 Club Nederland? Wil je graag laten zien dat je lid bent? Dat kan door middel van de club kentekenplaathouder. Achter en voor of alleen achter, het maakt ons niet uit. Als ze maar op je MR2 zitten :-)

Sinds 2017 zijn we overgegaan naar het huidige A4 full-color MR2 Magazine. Het Magazine telt 36 pagina's en is gevuld met heel veel MR2 nieuws en reportages. Het MR2 Magazine is op hoge kwaliteit gedrukt en samengesteld.

Hier vind je alles dat we zijn tegengekomen en eigenlijk niet in je verzameling mag ontbreken. Van sleutelhanger naar modelletje en van bewaar map tot aan het eerste clubblad. Je vind het hier.

De één wil ze er wel op hebben de ander beslist niet. Voor wie graag (originele) emblemen op zijn MR2 heeft. Is deze categorie aangemaakt. Bekijk snel ons aanbod.

Eigenlijk alles dat niet in de andere categorieën thuis hoort. Kijk snel wat er allemaal in de shop te vinden is.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support