Kom en geniet,

wordt nu lid!

Op deze pagina lees je alles over het lidmaatschap van onze gezellige vereniging. Ontvang het MR2 Magazine, een persoonlijke lidmaatschapspas, maak gebruik van de vele technische kennis binnen de vereniging of bezoek de meetings!
Onze vereniging heeft de onderstaande lidmaatschapsvormen:
Eerste leden, € 40,- per jaar
Zijn personen, die eigenaar en/ of bestuurder zijn van een Toyota MR2 en als zodanig door het bestuur van de vereniging als lid zijn toegelaten. Het lidmaatschap is kenteken gebonden.

Tweede leden, € 20,- per jaar
Zijn personen die mede zijn ingeschreven op het kenteken van een eerste lid.

Dealerleden, € 30,- per jaar
Zijn personen, die in het maatschappelijk verkeer aangemerkt worden als Toyota dealer of Toyota specialist en die zelf deelnemen of anderen laten deelnemen aan door de vereniging georganiseerde evenementen met een Toyota MR2 uit de eigen handelsvoorraad.

Donateurs, € 30,- per jaar
Zijn personen, die geïnteresseerd zijn in het doel van de vereniging en niet (meer) voldoen aan de vereisten voor het eerste lidmaatschap.

Ereleden/ Lid van verdienste,
Zijn personen die de vereniging bijzondere diensten hebben bewezen.
  • Als je na 1 juli lid wordt, ben je voor de rest van het jaar slechts de helft van de jaarlijkse contributie verschuldigd. Het eenmalige inschrijfgeld blijft € 10,-
  • Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.
  • Verlenging van het lidmaatschap gaat uitsluitend via automatische incasso.

Ereleden:
Ereleden zijn die personen, die de vereniging bijzondere diensten hebben bewezen.

Toyota MR2 Club Nederland is zeer trots om de titel “Ere Lid” te verlenen aan:

Keikichi Ohki
Hermann Postert
Hiroshi Tsukagoshi

Lid van Verdienste:
Dit ledeninitiatief is in 2011 ontstaan. Sindsdien is het mogelijk om leden en/of niet leden als "lid van verdienste" aan te merken. Om als "lid van verdienste" te worden aangemerkt moet er sprake zijn van een buitengewone prestatie voor de vereniging. Bij het voorstel tot lid van verdienste zal een omschrijving worden gegeven van de redenen hiervoor.

Bekijk via deze link alle personen die zijn benoemd als "lid van verdienste" >>>
Het lidmaatschap:
Ieder lid ontvangt bij aanvang van zijn lidmaatschap een persoonlijke clubpas met daarop de gegevens van zijn of haar MR2(s). Klik op de pasjes voor meer informatie.
Zodra je lid wordt ontvang je een persoonlijke lidmaatschapspas.
Als je 3 en 4 jaar onafgebroken lid bent wordt je "BRONZE MEMBER" en ontvang je een bronzen lidmaatschapspas.
Als je 5 tot en met 14 jaar onafgebroken lid bent wordt je "SILVER MEMBER" je krijgt als je vijf jaar lid bent ook je zilveren MR2 speld.
Als je 15 jaar onafgebroken lid bent krijg je een gouden MR2 speld, wordt je "GOLD MEMBER" en krijgt je lidmaatschapspas een gouden kleur.
Als je 25 jaar onafgebroken lid bent krijg je een gouden MR2 speld met briljant, wordt je "PLATINUM MEMBER" en krijgt je lidmaatschapspas een platina kleur met een diamant er op afgebeeld.
Leden van Toyota MR2 Club Nederland krijgen het MR2 Magazine thuisgestuurd. Leden buiten Nederland ontvangen het MR2 Magazine in het Engels.

Met behulp van ons Meeting Team organiseert onze vereniging diverse meetings per jaar in binnen en buitenland.  De meetings die al zijn geweest, zijn terug te kijken in ons fotoarchief, degene die nog komen staan bij komende meetings.

Lid worden en of meedoen aan de meetings van Toyota MR2 Club Nederland kan alleen als je in het bezit bent van een Toyota MR2. Kom eens (als introducee) kennismaken tijdens één van onze meetings, geniet van de gezelligheid en technische kennis binnen onze vereniging. Maak contact met mede MR2 rijders en sluit je aan bij de meer dan 250 MR2 rijders van Toyota MR2 Club Nederland.