Botsautovoetbal Meeting

Botsautovoetbal Meeting

 

 

 

 

 

Datum:
Zondag 9 februari 2020

Programma:
16:30 uur - Ontvangst
16:45 - 17:00 uur - Welkom en uitleg, in Bar Edison, 
17:30 - 18:30 uur - Ronde 1 pitstop menu, in de Zonnetempel
18:30 - 19:15 uur - Botsautovoetbal
19:15 - 20:00 uur - Ronde 1 pitstop menu, in de Zonnetempel
20:00 uur - Einde

Deelname:
MR2 gewenst

Deelnamekosten leden:
€ 20,- Botsautovoetbal en Pitstop menu (diner)
Drankjes zijn op eigen kosten

Deelnamekosten niet leden/introducés:
€ 42,- Botsautovoetbal en Pitstop menu (diner)
Drankjes zijn op eigen kosten

Adres:
De Voltage - Indoor entertainment
Groenstraat 139-391
5021LL Tilburg

Informatie:
Omdat het zeer waarschijnlijk nog te vroeg is om met de MR2 op pad te gaan, maar we toch een clubdag willen organiseren gaan we in navolging van het bowlen nu gezellig eten en tussendoor een potje Botsautovoetbal spelen...

Botsautovoetbal? Bij Botsautovoetbal gaan twee teams de strijd aan om de bal in een van de doeltjes te krijgen. Geen voetenwerk, geen kopballen en al zeker geen hands!

We worden ontvangen met een drankje in de catacomben van het Botsautovoetbal. Hier krijgen we ook instructie over het spel.

Als de teams zijn ingedeeld kan de wedstrijd botsautovoetbal beginnen! Het ‘voetbalveld’ telt zes doelen, drie voor elk team. Met je autoscooter duw je de bal zo vaak mogelijk in een van de doelen. En tegelijk doe je er alles aan om te verhinderen dat het andere team scoort. Kaap de bal weg vlak voor de neus van je tegenstander. Rij hem aan. Breng hem uit koers. Pret en hilariteit verzekerd! De score verschijnt op een elektronisch bord. Zo weet je of je aan de winnende hand bent of een tandje moet bijsteken.

Met botsautovoetbal is het de strijd tussen het oranje legioen vs. de rest van Europa. Na een spannende eerste helft van 6 minuten moet er in de tweede helft worden bepaald wie de zege behaald en als eeuwige botsvoetbalhelden worden bekroond! Dus daag je vrienden uit voor een potje botsautovoetbal. Hier gelden andere wetten dan op het voetbalveld. Nieuwe kansen om de ster te worden van het botsautovoetbal.

 

Meeting Gegevens

Startdatum 09 februari 2020
Einddatum 09 februari 2020
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 9
Sluitingsdatum 02 februari 2020
Prijs per persoon € 20,00
Locatie De Voltage - Indoor entertainment