Dolomieten Tour (ledenmeeting)

Extra Informatie:
Door diverse oorzaken hebben we de "Dolomieten Tour", georganiseerd door Jaap van Rooij, van clubmeeting omgezet naar ledenmeeting. Het verschil is dat bij een clubmeeting het bestuur de organisatie/aansprakelijkheid heeft en bij een ledenmeeting een lid zelf.

De omzetting heeft te maken met dat er inmiddels al behoorlijk wat mondelinge aanmeldingen door enthousiaste leden hebben plaats gevonden op de afgelopen meetings. De meeting is hierdoor nu al uit zijn voegen gegroeid. Om het beheersbaar te kunnen houden heeft de organisator aangegeven dat er maar een beperkt aantal MR2's mee kunnen gaan. Mede hierdoor en door de beperkte hotel mogelijkheden zijn er nog maar 4 kamers vrij. Het is hierdoor voor het bestuur onmogelijk geworden om een open inschrijving voor iedereen aan te bieden.

Als bestuur hebben we daarom de beslissing genomen dat deze meeting verder gaat als ledenmeeting . Dit houdt in dat zodra je jezelf en je eventuele bijrijder hebt ingeschreven Jaap contact met je zal opnemen.

We kijken uit naar mooie foto's en een reisverslag voor in ons MR2 Magazine.

Jullie bestuur


Datum:
Dinsdag 16 juni 2020 tot maandag 22 juni 2020

Aanvangstijd:
Nog niet bekend

Deelname:
MR2 vereist

Deelnamekosten leden:
€ 0,- 

Deelnamekosten niet leden/introducés:
Alleen voor leden!

Adres:
Blumen Hotel Belsoggiorno
Via Miravalle, 7
38013 Malosco TN
Italië

Informatie:
In juni 2020 gaat een groep leden naar Italië. Het begon als een idee van Erik en Jaap om samen een trip naar de Dolomieten te ondernemen. Tijdens de meetings in Normandië en bij Kees en Riet trad een soort sneeuwbal effect op en inmiddels bestaat de groep al uit 15 personen. Van woensdag 17 tot maandag 22 juni 2020 hebben we 12 kamers gereserveerd in een leuk hotel in Mallosco bij Bolzano. Het is de bedoeling om daar een dag of 4 te toeren. Voor de heenreis hebben de organisatoren het plan om daar wat langer over te doen en van 16 op 17 juni te overnachten in Lermoos, Oostenrijk. En een soortgelijk plan ligt er voor de terugreis. Daar kan je bij aansluiten als je wilt.

Het concept programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: 16 juni Naar Lermoos Oostenrijk
Jaap en Erik, en iedereen die zich aan wilt sluiten rijden van Nederland (of België) naar Lermoos in Oostenrijk.

Dag 2: 17 juni, Lermoos-Mallosco of NL/B-Mallosco
De 17e ’s-ochtends gaan we via de Berwang-Namloserstrasse (zo heet die echt!!) via het Lechtal en Imst naar het Otztal en dan via Timmelsjoch richting Merano met eindbestemming Mallosco. Als je die dag van huis vertrekt zien we je eind van de middag in het hotel.

Dag 3, 4 en 7: We gaan toeren
De 18e, 19e en 21e stippelen we routes uit. Op de agenda staan in ieder geval Passo Lavaze, Stelvio (via Bormio) en een stukje Gardameer.

Dag 6: 20 juni. Toer en meeting
De 20e juni gaan we natuurlijk ook rijden, maar dan proberen we een meeting te regelen met Italiaanse MR2 rijders. We hebben contact met een Englisch men in Italy, die daar energie in wilt steken. We hopen in Madonna di Campiglio een plekje te kunnen vinden. Daar hoort dan ook een leuke rondrit bij.

Dag 8: 22 juni. Naar huis of….
De 22e zit het er dan op voor diegenen die meteen naar huis willen.
De echte diehards gaan dan nogmaals de Stelvio over, maar dan van de andere (Meraanse kant) om vandaar richting Nederland en België te rijden of plakken er nog een dag (of twee) aan. Dan rijden we via de Silvretta Strasse naar Lindau aan de Bodensee en komen dan 24 juni thuis. Je kunt het zo gek maken als je wilt.

Wat regelen wij:
Het verblijf in Blumenhotel Belsoggiorno in Mallosco. Halfpension voor € 62 per persoon in een tweepersoonskamer. Voor een eenpersoonskamer betaal je € 84 pp per dag.
Het uitstippelen van de routes
Vraagbaak
Voorstel overnachtingen heen en terugreis

Wat moet je zelf regelen:
Je verblijf tijdens de heen en terugreis. We laten tijdig weten waar we op de heen- en terugreis denken te overnachten.
De kosten van de verteringen overdag en je brandstof komen natuurlijk ook voor je eigen rekening. Net als de drankjes tijdens het verblijf in het hotel.
Tol onderweg. Op de heen- en terugreis kan je hier en daar tol moeten betalen. Dat geldt in ieder geval voor Timmelsjoch, Europabrug, de Brenner Autobahn en Silvretta Strasse.

Als je via Oostenrijk of Zwitserland gaat bekijk dan van tevoren of je voor jouw route een vignet nodig hebt.

 

Meeting Gegevens

Startdatum 16 juni 2020
Einddatum 22 juni 2020
Max. deelnemers 12
Ingeschreven 10
Sluitingsdatum 29 februari 2020
Locatie Blumenhotel Belsoggiorno