BOL-PIJL-BBQ

BOL-PIJL-BBQ

Wij zijn net terug van een super geslaagde meeting met BBQ in Volkel bij Autobedrijf Hermans.
Begin middag gingen ik en Linda gehuld in een nieuwe AW11 shirt samen met Marcel en zijn zwarte SW monster richting Volkel. Onderweg kregen we nog een flinke regenbui op ons dak maar dat mocht de pret niet drukken immers stond er vandaag een leuke meeting op het clubprogramma.
Image
Bij aankomst in de zeer schone garage van Willie en Rick (Dankzij o.a Ramona, Willie, Twan, Ruud, en ondergetekende) begroeten we de eerste gasten die met hun ZZW30 natuurlijk al eerder waren gearriveerd. De koffie en cake wordt op zijn Brabants aangesneden en al snel druppelt iedereen binnen. Met een opkomst van ongeveer 40 personen is het weer snel een erg gezellig weer zien en neemt na een klein uurtje onze voorzitter Raphael het woord om te gaan starten met een bolletje pijltje puzzelrit in de omgeving. We worden om de paar minuten weg gestart en moeten onderweg goed opletten op de letters die verstopt zijn. Ook zijn de gereden kilometers en de tijd van belang.
Ook is er een heus tussenpunt waar Robin als een van de jongste leden een stempel zet bij het passeren van Autobedrijf Hermans midden in de route. Deze puzzelrit begint met een paar momenten waar je al je MR2 rijders heel veel tegen komt. Iets wat erg leuk is immers je blijft claxonneren en zwaaien naar elkaar, maar tevens denk je ..rij ik nu de route goed of fout?
Image
Onderweg enige verwarring tussen Linda en mij want de letters links van de weg moeten we de nu wel of niet noteren? En moesten we nu recht door of hieraf…. Kortom leuk rijden door een mooie omgeving en bij terugkomst een hoop napraten met de andere clubleden. Ondertussen is de catering gearriveerd en wordt de barbecue aangestoken. De eerste leden staan in de rij voor het vlees, en ook het koud buffet is geopend. Iedereen eet ruim twee uur lang de buik meer dan rond, waarbij we hopen dat sommige nog in de MR2 kunnen komen als we weer naar huis gaan. Wat ook bijzonder was dat er MR2 ’s op de meeting waren komen opdagen welke geen bestuurder hadden meegenomen? Heel bijzonder maar wel leuk voor de foto’s natuurlijk.
"Iedereen bedankt voor de leuke meeting en natuurlijk de gastvrijheid bij Autobedrijf Hermans. Tot snel op de volgende meeting van onze MR2 club!"