MR2 & COFFEE

MR2 & COFFEE

Eindelijk, de winterslaap zit er weer op en de MR2 kan weer van stal na al die maanden van rust.
Vandaag staat de koffieklets bij Familie Nooteboom op het programma, ook bekend als de plaatselijke melkveebedrijf Nooteboom alias Campina. Wie is er niet groot mee geworden?

Deze meeting is van oudsher een goed bezochte meeting in het pittoresk-achtige Notter. Ik ben hier in mijn beginjaren bij de club ook al eens geweest en het moment dat ik de straat in rij zie ik dan ook direct de boerderij liggen. Guido (een van onze nieuwe fanatieke leden) is ons voor en parkeert zijn originele bijzondere SW20 coupe BEAMS. Wij parkeren er naast en terwijl ik al uitgestapt ben, wacht Twan mijn bijrijder van de dag tot Gido is uitgestapt. Gido schudt mij vrolijk de hand en is al lang en breed uit de MR2 gestapt via de andere kant. De andere kant? Oja, Gido heeft een rechts gestuurde MR2...
Image
Twan stapt nu ook uit en gaat de clubspullen opbouwen terwijl Gido en ik vast een mooie plek voor het clubspandoek gaan zoeken. Waar hij in 1999 heeft gehangen weet ik niet meer, maar we vinden een prima plek aan de voorzijde van de gevel. De clubspullen zijn inmiddels uitgestald in de grote opslaghal waar Tonnie allemaal grote machines heeft staan en een koffie en koeken corner heeft ingericht voor onze club.

We ontfermen ons dan ook snel over de 1e verse koffie welke ingeschonken wordt. Al snel komen de eerste clubleden aan en is het een gezellige boel. Alle drie de MR2 modellen zijn vertegenwoordigd waarbij de ZZW30 de meest geziene en jongste gast is van vandaag. De straat kleurt vol met een diversiteit aan mooie MR2’s. Het weer is namelijk prima, wel fris maar gelukkig droog en als de zon door komt heerlijk om met de koffie in de hand MR2 te bekijken en bij te kletsen met elkaar.
Image
23 stuks zijn er in totaal geweest deze middag. Waarbij er ook twee ZZW30 rijders met aanhang op de koffie zijn geweest en mogelijk nieuwe leden gaan worden van onze club. Ze vonden het in ieder geval erg gezellig en leuk om kennis te maken met ons. Vandaag was ook de zwarte SW20 gen 5 3S-GTE (Caldina) Turbo te bewonderen van clublid Jurgen Bomers welke veel bekijks trok en terecht!

Aangezien Tonnie dit jaar 25 jaar clublid is van onze vereniging hadden we een speciale taart laten maken voor vandaag om Tonnie extra in het zonnetje te zetten. Deze werd uitgereikt samen met het certificaat en het unieke 25 jarig gouden speldje met briljantje erin verwerkt. Daarna heeft Tonnie samen met zijn vrouw de taart in 32 stukjes gedeeld en kon iedereen die wilde taart gaan eten. Ook was er nog vers getapte melk van de koeien voor de personen die iets anders wilden drinken.
In de middag was er nog een rondleiding op het bedrijf en was er voor de fanatiekelingen een kort ritje door de omgeving waarbij Tonnie in zijn rode SW20 voorop ging natuurlijk. Hierna keerde de rust weder in Notter en ging iedereen weer huiswaarts. Het feit dat sommige leden meer dan 200 tot bijna 260 kilometer enkele reis voor de boeg hadden ( Zeeland, Antwerpen) zegt voldoende over de warmte en gezelligheid om hierbij aanwezig te zijn bij deze geweldige toffe kerel en zijn gezin in Notter. We hopen bij 50 jaar lidmaatschap opnieuw de taart aan te snijden bij je thuis.
"Familie Nooteboom bedankt voor de gastvrijheid en jullie warmte! We hopen iedereen en vele anderen snel te begroeten in Duitsland Zaterdag 6 April bij de Toyota Collection
".