sinds 1991

De MR2 Club

De Toyota MR2 Club Nederland is ontstaan na een speciale MR2-dag op 15 september 1991.

Zondagochtend, acht uur. De organisatoren (en later de oprichters van Toyota MR2 Club Nederland) begroeten persoonlijk de deelnemers aan deze speciale MR2 dag. Er zijn ruim 80 MR2's aanwezig.

In samenwerking met Toyota importeur Louwman & Parqui wordt de dag geopend. Eerst een rit naar het circuit van Zandvoort. Aangekomen op het circuit was er een slalomproef uitgezet. Na het slalomrijden reden alle AW11's en SW20's een aantal ronden over het circuit van Zandvoort.
De MR2-dag 1991

De MR2-dag 1991

Na de rondjes op het circuit volgde er een rit naar Van der Valk in Tiel. Hier stond een koud- en warmbuffet op de deelnemers te wachten. Tijdens de lunch werd er gesproken over de mogelijke oprichting van een MR2 club.

Na de lunch vervolgden de MR2's hun weg om zo uit te komen in Raamsdonksveer bij onze Toyota importeur. Hier werd het museum en de koepel bezocht. Op de vraag aan de deelnemers of zij lid wilden worden van Toyota MR2 Club Nederland werd (bijna) unaniem "ja" geantwoord.
World Record Attempt 2003

World Record Attempt 2003

Op 29 januari 1992 werd Toyota MR2 Club Nederland opgericht. Inmiddels is Toyota MR2 Club Nederland uitgegroeid tot een goed georganiseerde, actieve en vooral gezellige vereniging met leden vanuit de hele wereld!